Zingeving en vitaliteit in werk

 

'Passie is het vuur dat ons ertoe drijft uit te drukken wie we werkelijk zijn'   

levenvanuitvitaliteitWerken vanuit je hart

Artemis Coaching is er voor mensen die op zoek zijn naar zingeving en vitaliteit in hun werk. Voor vragen die zich voor kunnen doen als je op een keerpunt in je leven staat zoals na een ontslag, burnout,  ziekte of een scheiding. Soms is er zelfs maar weinig voor nodig om je ineens af te vragen;
- Is dit het nu?
- Wat doe ik mezelf aan?
- Past dit werk nog wel bij mij? 

Een aanzet voor het op zoek gaan naar betekenis en het maken van nieuwe keuzes. Ons uitgangspunt is dat werk betekenis krijgt als je hart erin ligt. Dus richten we ons op wat wezenlijk is voor jou, en hoe je (weer) vanuit vitaliteit je werk kunt doen. Door het denken en het gevoel met elkaar in evenwicht te brengen, kunnen het ZIJN en het DOEN meer met elkaar verbonden raken. Zo ontstaat persoonlijk welzijn en kun je gaan handelen vanuit wie je werkelijk bent.

Ons aanbod


Wil je weten hoe het is met jouw vitaliteit in werk? Ga dan nu door naar de:
  

   VITA-WERKSCAN 

                                

 

Cliëntervaringen

Mary is een fantastische coach die al heel gauw in de gaten heeft hoe je in elkaar zit en waar je goed in bent.  Het mooie is dat ze je zelf kan laten ontdekken wat je valkuilen zijn en wat je uiteindelijke doel; hoe je leert van je fouten en die kennis kunt omzetten in doelgericht werken naar een nieuwe opdracht. Het traject was een van de sterkste ervaringen in mijn leven.  Ik geniet iedere dag van het werk dat ik nu doe..”
Lydia Lindemann.

Mary is een coach die op een eenvoudige wijze diep weet door te dringen tot de kern van de zaak. In korte tijd wordt duidelijk wie je bent en wat je wilt. Vervolgens worden praktische opdrachten gegeven om je doel te behalen. Ik heb door deze sessies veel meer inzicht gekregen en zelfvertrouwen om de toekomst positief en meer in balans tegemoet te kunnen gaan.”
Ellen van Dijk

Lees hier meer ervaringen