Visie & Missie


‘Doel van de mens is te worden wie hij is’ 
– Aristoteles


Onze visie

Werk geeft betekenis en vervult daarmee een wezenlijke behoefte van de mens. Ons uitgangspunt is dat werk vooral betekenis krijgt als je hart erin ligt. Hiertoe brengen we mensen opnieuw in contact met hun oorspronkelijke creatieve kracht en passies zodat ze weer zicht krijgen op een vitaliserend perspectief in hun werk. We kijken daarbij naar wat hen weerhoudt en werken aan het doorbreken van deze blokkades, zodat ze volledige verantwoordelijkheid kunnen gaan nemen voor wie ze willen zijn en wat ze willen bereiken.

We hanteren hierbij de volgende uitgangspunten:

Voor onze aanpak betekent dit dat we ons richten op wat wezenlijk is voor jou, en hoe je (weer) vanuit vitaliteit je werk kunt doen. We werken aan de juiste balans tussen lichaam, geest en ziel. De signalen van het lichaam geven vaak aan waar we het gevoel of de ziel te kort doen. Door het denken en het gevoel met elkaar in evenwicht te brengen kunnen het ZIJN (zingeving) en het DOEN (vormgeving) een verbinding aangaan. Zo ontstaat persoonlijk welzijn en kun je gaan handelen vanuit wie je werkelijk bent.

Onze Missie

Wij willen bijdragen aan zingeving en vitaliteit in werk door mensen te begeleiden naar authenticiteit en het vruchtbaar aanwenden van hun talenten.

 

What lies behind us and what lies before us,
are tiny matters compared with
what lies within us

O.W Holmes