Re-integratie

 

‘Wensen zijn voorgevoelens van hetgeen je in staat bent daadwerkelijk te realiseren’  – Goethe


Effectieve Re-integratie

Werken vanuit vitaliteit

Ben je na een periode van ziekte weer toe aan werkhervatting? Dan bieden wij hiervoor effectieve en doelgerichte re-integratieprogramma's, zowel voor terugkeer naar je oude werkgever alsook voor een nieuwe, vitale koersbepaling in je loopbaan. Ons uitgangspunt is: Weer aan het werk vanuit vitaliteit! 
Rekening houdend met eventuele fysieke beperkingen gaan we op zoek naar werk dat aansluit bij jouw specifieke drijfveren en waar jouw unieke talenten in tot uitdrukking kunnen komen. 
We kijken naar wat je weerhoudt en werken aan het doorbreken van deze blokkades, zodat je het werk van je hart in een nieuwe baan, of je eigen werk als zelfstandig ondernemer kunt gaan creëren.

‘Wie ben ik?’ is de eerste vraag die centraal staat. We maken een innerlijke reis, waarin je je persoonlijke waarden, competenties en kwaliteiten in kaart brengt, je persoonlijke missie en een toekomstvisie ontwikkelt. Je verbeelding is hierin leidend en we doen een appèl op je oorspronkelijke creatieve kracht. We werken aan de hindernissen en patronen die je tegenhouden en gaan op zoek naar je krachtbronnen. Dan ontwikkelt zich de persoonlijke kracht waarmee je, met je intuïtie en passie als belangrijke wegwijzers, je koers kunt bepalen en je doelen kunt realiseren.

Vanuit dit nieuwe, vitale perspectief, met je visie als leidraad, komen we in de afstemming tot een aantal concrete loopbaankeuzes. Deze keuzes vormen de basis voor je persoonlijke actieplan. We kijken daarbij ook naar je presentatie richting de markt: Wat is jouw unieke aanbod? In de sollicitatiefase krijg je van onze jobmarketeer intensieve begeleiding en praktische tips voor een succesvolle aanpak om de gewenste baan te realiseren. Onze bedrijfsadviseur is de inspirerende gesprekspartner en vraagbaak voor wie de stap zet naar zelfstandig ondernemerschap.

Praktische informatie

Ons re-integratiecoaching is maatwerkbegeleiding die bestaat uit individuele gesprekken met je coach en daarnaast gesprekken met specialisten, zoals onze jobmarketeer of de bedrijfsadviseur. Na het oriënterende gesprek stellen we in overleg het programma samen en wordt door ons een trajectplan uitgewerkt en een offerte uitgebracht.

Deze dienstverlening voeren wij ook uit voor het UWV en diverse Gemeenten.

Wil je meer informatie of een vrijblijvend persoonlijk intakegesprek aanvragen? Ga dan naar het contactformulier

Lees verder over onze jobmarketingaanpak...

 

F Doelgericht.jpgDoelgericht op zoek naar het werk waar je weer vitaal van wordt. 

 


Over balans

Het volmaakte evenwicht is in feite het balanceren zelf.
Dit komt omdat het in het leven om leren gaat.
En om te leren moet je eerst perioden van onbalans ervaren op weg naar een nieuwe,
gezondere balans, wil je je met succes kunnen aanpassen en ontwikkelen.
Het goede nieuws is dat je zelf je beste leraar bent.
Je weet wanneer je in balans bent en wanneer niet.
Je evenwichtsgevoel is een aangeboren overlevingsmechanisme.
Balans is tenslotte je natuurlijke staat.

Deepak Chopra