HeelGezond nieuws

Nieuws en artikelen over natuurlijke heling 

 

Archief

Kanker een infectieziekte....? 

"Ooit zullen jullie horen dat kanker een infectieziekte is. Dat er een virus bestaat dat zij aan elkaar hebben doorgegeven".  - prof. dr. Bob Pinedo 

Op 31 mei jl  verscheen in de krant een groot interview met de bekende kankerspecialist prof. dr. Bob Pinedo. Hierin merkt hij op dat we al zo'n 15 jaar weten dat er inderdaad een virus is, het Humaan Papilloma virus (HPV), dat verband houdt met baarmoederhalskanker en wellicht ook met keelkanker bij de partner. Daarnaast zijn er inmiddels aanwijzingen dat het Epstein-Barr virus mogelijk een rol speelt bij het ontstaan van kanker. Het wordt allemaal onderzocht. Maar misschien is het ook wel een virus dat wij helemaal nog niet kennen (bron bij redactie bekend).

Virussen moeten door het lichaam zelf bestreden worden. Reguliere antibiotica hebben geen effect op het bestrijden van virussen. Een manier om een virus goed te lijf te kunnen gaan is om de weerstand van het lichaam te verhogen. Een mogelijk effectief hulpmiddel hierbij is het gebruik van colloïdaal zilverwater. Colloïdaal zilverwater is een natuurlijk antibioticum en werd al rond 1900 al toegepast, maar werd overruled door farmaceutische antibiotica. Colloïdaal zilverwater komt nu weer meer onder aandacht doordat steeds meer reguliere antibiotica resistent zijn geworden en veel mensen allergisch voor reguliere antibiotica zijn gebleken. Zilver doodt verschillende virussen, bacteriën, parasieten en schimmels. Lees meer over Colloïdaal zilverwater.