Vitality Pro

 

'An apple a day keeps the doctor away'

Vitality pro   

Natuurlijk gezond en vitaal 

Naar mate we ouder worden neemt onze fysieke veerkracht af en wordt het herstelvermogen minder. Hierdoor wordt het risico op chronische klachten of ziektes groter. 

Geen energie? Last van gevoelige darmen? Chronische klachten? Dan biedt Artemis Vitality je een aanpak die gericht is op het hervinden van je natuurlijke balans en het verhogen van je vitaliteit.

 

De Vitality Pro aanpak

Vitality-pro is een holistische, natuurlijke aanpak vanuit de volgende pijlers:

  • voeding en eetgedrag
  • beweging en ontspanning
  • gedachten en gevoelens

Bij Vitality Pro is er geen sprake van het volgen van diëten. Het is een totaal aanpak waarbij we uitgaande van jouw persoonlijke fysieke conditie de meest optimale voedings- en leefstijlgewoonten vaststellen. Bij problemen zoals energietekort of chronische klachten is er heel vaak sprake van een verstoorde hormoonhuishouding. Daarom wordt deze uitgebreid in kaart gebracht en worden die voedings- en bewegingsadviezen ingezet  die de hormoonhuishouding weer in balans brengen.

Dat betekent dus niet minder eten en calorieën tellen maar wel anders eten. Gezondere keuzes maken, door voor natuurlijke voedingsmiddelen te kiezen die voldoende voedingswaarde bevatten. Gezonde voeding die past bij je lichaam! Dan bereik je vanzelf je optimale gewicht.

In de aanpak zijn elementen terug te vinden uit diverse voedingstheorieën zoals: de Voedingspiramide, de Voedselzandloper, de Hormoonfactor en de Paleo eetwijze. De Ayurvedische leer vormt er in bredere zin de basis van.

Investering

De aanpak bestaat uit een persoonlijk adviesgesprek en twee vervolggesprekken. Hierin wordt ingegaan op:

- Je eetgewoonten
- De gedachten en gevoelens die je gezondheid ondermijnen
- Hoe je natuurlijke balans te herstellen

Vooraf dienen er diverse vragenlijsten en testen te worden ingevuld. Het  adviesgesprek wordt gevolgd door diverse huiswerkopdrachten. Deze worden in de vervolggesprekken besproken. Je ontvangt een uitgebreid rapport met een persoonlijk voedings- en bewegingsadvies. 

De kosten voor dit programma zijn: € 295,00 incl BTW.

Speciale introductieprijs tot 30 november 2014: € 225,00 incl. BTW. 

Voor meer info of aanmelden ga naar contact.

 

AppelsGezonde vaten

Een appel per dag eten kan werkelijk de dokter op afstand houden, met name de hartspecialist. Het blijkt de slagaderen te beschermen tegen verharding. Lees verder

Ga voor meer gezond nieuws naar de Blogpagina.

VitaliteitsScan

Wil je weten hoe het is met je vitaliteit? Ga dan naar de VitaliteitsScan.